Testimoniale_Dr_Miguel_Stanley - LiteTouch | Laser Stomatologic | Laser Chirurgical | Stomatologie Laser

Testimoniale

“Aceasta tehnologie este chiar revolutionara. Este super usor, are aplicatii in Cosmetica (estetica) dentara, endodontie si, de asemenea chirurgie…Pur si simplu nici nu ma gandesc sa lucrez fara el.”

Dr. Miguel Stanley,

Clinica White Clinic Portugalia.

“Salut, tuturor! Astazi vreau sa va vorbesc despre acest sistem de laser incredibil, ultra-usor, ultra egonomic pe care tocmai l-am achizitionat aici, in clinica White Clinic. Este un Laser Er:YAG, fabricat in Israel de catre Light Instruments, o companie israeliana de top.

Aceasta tehnologie este chiar revolutionara. Este super usor, super egonomic, are aplicatii in Cosmetica(Estetica) dentara, Endodontie si, de asemenea, in chirurgie.

Unul dintre marile avantaje ale acestuia, pe langa zgomotul care nu are nicio legatura cu cel al frezelor, este acela ca degaja mai putini aerosoli, care sunt o mare problema pe timpul pandemiei dar si ca dezinfecteaza in timpul efectuarii procedurilor, conducand la o utilizare mai redusa a antibioticelor si medicamentatiei post-chirurgicale.

Sunt, literalmente, uimit de simplitatea acestuia.

Are foarte multe programe, fiind, asadar, foarte usor de utilizat si pur si simplu nici nu ma gandesc sa lucrez fara el. Nu exista o recomandare mai buna decat asta. Veniti sa-l verificati aici, la White Clinic”.