Suport chiar și după achiziție. Prin experți în stomatologie. - LiteTouch | Laser Stomatologic | Laser Chirurgical | Stomatologie Laser

Suport chiar și după achiziție. Prin experți în stomatologie.

Știm că sunt vremuri dificile pentru toți și de asemenea cât de important este timpul Dumneavoastră și informațiile concrete cu privire la un produs sau furnizor!

De aceea toți colegii noștri au o atitudine proactivă și caută în permanenta noi oportunități pentru a vă susține cât mai mult, cu transparență, în decizia Dumneavoastră de a achiziționa cel mai eficient laser dentar dentar.

Laserul LiteTouch™ poate fi testat înainte de achiziție, dupa cum urmează:

La sediul Gasom (cu programare în prealabil)

La sediul Dumneavoastră (în măsură disponibilității aparatului)

Prin intermediul cursurilor desfășurate prin “LiteTouch Global Training Centers”

Vă suntem alături în permanență din momentul în care vă decideți să încercați laserul LiteTouch™, în momentul achiziției și chiar cu suport după achiziție, după cum urmează:

Suntem de acord că orice decizie trebuie bazata pe detalii realiste. De aceea, la cererea Dumneavoastră, vă punem la dispoziție toate materialele pe baza cărora medicul poate să studieze aplicațiile laserului în stomatologie și să descopere avantajele acestuia în stomatologia moderna de zi cu zi.

Medicul stomatolog/clinica primește un pachet complet de accesorii și bineînțeles transport până la clinica.  De asemenea, montajul LiteTouch™ va fi inclus.

  1. Training exclusiv:

Medicul primește un training exclusiv la clinica lui, predat de unul dintre medicii noștri specialiști.

  1. Garanție de 3 ani

Laserul LiteTouch™ vine cu o garanție de 3 ani, susținută 100% de echipa noastră de service, care acoperă întreg teritoriul României.

  1. Suport telefonic 24/7
  2. Update gratuit la schimbări de soft ale LiteTouch™
  3. Cursuri de educație continua în Romania și în afara țării, pentru a o utilizare cât mai eficienta a laserului LiteTouch™
  4. Programe de educație online ce conțin materiale și protocoale noi pentru laserul LiteTouch™.