laser-dentar.com

Achiziționează LiteTouch™!

Finanțare personalizată în funcție de nevoile clinicii tale.

Finanțare avantajoasă prin bancă pentru LiteTouch™

 

Oferă pacienților tăi experiențe de ultimă generație achiziționând laserul care le oferă cele mai multe beneficii și o atingere fină, precum cea a unui fulg – LiteTouch™.

Știm că în aceasta perioadă o noua achiziție poate fi mai dificilă, astfel că am atras lângă noi parteneri de prestigiu, instituții bancare capabile să susțină promisiunea noastră de a-ți pune la dispoziție o ofertă de finanțare personalizată cu responsabilitate, promptitudine și flexibilitate.

*Toate informațiile și imaginile existente pe acest website sunt cu titlu informativ. Valorile calculate afișate se adresează exclusiv persoanelor juridice și nu reprezintă o ofertă angajantă emisă de către Gasom si Banca Transilvania. Datele afișate nu se referă la o ofertă de finanțare şi nu constituie o parte componentă a unei oferte de finanțare, ci sunt oferite cu rol ilustrativ/ orientativ.

Simulare finanțare*

Număr luni          60/84

Rată estimativă   de la 505 E

Discount              10%

Furnizor   Banca Transilvania

Fără deplasare

Știm cât de important este să fii în clinică pentru pacienții tăi. Obții finanțarea de la distanță, nu trebuie să părăsești biroul

Leasing mai avantajos

Negociem cu banca cea mai avantajoasă variantă de leasing pentru ca tu să îți păstrezi bugetul sub control și să faci alte achiziții esențiale.

Partener de încredere

De ani de zile, avem alături de noi clienți multumiți, medici ca și tine, care au apreciat calitatea implicării noastre în relația cu banca.

Dorești detalii chiar acum?

Înscrie-te astăzi pentru a explora și tu valoarea acestor lasere revoluționare. Te invităm la sediul nostru sau venim noi la tine! Specialiștii noștri îți vor face o demonstrație completă a oricărui produs LiteTouch™.

    44  −    =  38