fbpx

Cursuri de stomatologie laser: LiteTouch™ Global Training Academy

LiteTouch™ Global Training Academy (sub egida Light Instruments Ltd.) oferă cursuri de iniţiere în stomatologia cu laser pentru utilizatorii începători, cursuri de perfecţionare pentru medicii care folosesc deja laserul, precum şi programe avansate pentru specialişti. Acestea includ prezentări teoretice susţinute de instructori, precum şi sesiuni practice.

Academia oferă cursuri de stomatologie cu laser şi programe de formare susţinute de lideri în domeniu, care se adresează în special acelora care doresc să îşi îmbogăţească cunoştinţele clinice. O premieră în domeniu, programul este destinat specialiştilor interesaţi de cele mai bune practici şi soluţii clinice pentru proceduri specifice specialităţii lor (de exemplu, endodonţie, parodontologie, pedodonţie, stomatologie restaurativă, chirurgie maxilo-facială, estetică dentară etc.).

LiteTouch™ Training Academy organizează, de asemenea, numeroase întruniri şi conferinţe având drept scop perfecţionarea cunoştinţelor clinice privind utilizarea LiteTouch™, încurajând, în acelaşi timp, comunicarea şi schimburile de experienţă.

În domeniul educaţiei, Light Instruments Ltd. colaborează cu mai multe instituţii de top la nivel mondial din domeniul stomatologic, precum şi cu organizaţii ştiinţifice internaţionale din domeniul laserelor dentare. De asemenea, Light Instruments a lansat centrele de instruire LiteTouch™, un concept care aduce împreună o reţea de instituţii de învăţământ, centre de formare şi experţi. Centrele organizează cursuri de iniţiere şi de perfecţionare, precum şi sesiuni practice de utilizare a laserului în aplicaţii clinice.

Centrul de instruire Light Instruments

Cursul de iniţiere

Acest curs este destinat utilizatorilor începători şi celor care şi-au achiziţionat de curând un echipament laser. În cadrul cursului se predau principiile fizice ale funcţionării laserului, interacţiunea laserului Er:YAG cu ţesuturile dure şi moi, precum şi aplicaţii ale acestuia în diverse specialităţi stomatologice. Cursul cuprinde o parte teoretică şi una practică.

Cursul de perfecţionare

Acest curs se adresează utilizatorilor cu experienţă în folosirea echipamentelor laser, cuprinzând aplicaţii pentru diverse specialităţi stomatologice, precum pedodonţie, estetică dentară etc. Cursul cuprinde o parte teoretică şi una practică în care se lucrează pe pacienţi.

Programul avansat

Acest curs este conceput pentru specialişti, având o structură personalizată elaborată de experţi în domeniu. Cursul acoperă întreaga bază teoretică şi protocoalele în cadrul cărora se utilizează laserul LiteTouch™. Cursul cuprinde o parte teoretică şi una practică în care se lucrează pe pacienţi, precum şi analizarea/discutarea de cazuri clinice.

Descarca brosura centrului de instruire

Înapoi sus