2 Despre noi - LiteTouch | Laser Stomatologic | Laser Chirurgical | Stomatologie Laser

Misiune & Valori

“Viitorul stomatologiei a devenit mai clar ca niciodata în momentul în care laserul dentar a devenit un participant activ în conturarea lui. Cred cu toată convingerea în puterea laserului de a revoluţiona stomatologia, în toate ramurile sale, de a veni cu soluţii şi metode de tratament aparent imposibil de realizat până la pătrunderea sa pe scena stomatologiei.

Am incredere in puterea noastra, ca echipa, de a ajuta la construirea unui viitor strălucit în stomatologie. Fiabilitatea, calitatea şi inovatia nu fac parte dintr-un slogan de marketing, ci sunt principiile pe care le respectăm în alegerea tehnologiilor şi dispozitivelor propuse şi în promovarea unor soluţii complexe destinate stomatologilor din Romania. Credem în educatia continuă post-vanzare şi în crearea permanentă de soluţii educationale de înalta calitate împreună cu partenerii noştri din România şi din întreaga lume.

Este o onoare pentru noi să fim parte a acestei schimbari având drept parteneri de drum compania Light Instruments Ltd. împreuna cu produsul său emblematic, LiteTouch™ – cel mai versatil dispozitiv de laser dentar Er:YAG destinat tratamentelor aplicate ţesuturilor moi şi dure.

LiteTouch™ înseamna inovaţie şi confort, două aspecte indispensabile specialistului modern aflat în căutarea permanentă a metodei perfecte de a îşi exprima şi eficientiza la maxim abilităţile profesionale.

 

 Astfel, tehnologia sa revoluţionară “Laser-in-Handpiece” alături de trăsăturile sale minimaliste şi ergonomice l-au transformat, într-un timp foarte scurt, într-un dispozitiv deja integrat în clinici de vârf din aproape fiecare continent, poziţionându-se deja pe un loc fruntaş în piaţa mondială a laserelor dentare.

LiteTouch™ este alături de pacienţii şi specialiştii din Romania pentru crearea unor noi şi diferite experienţe stomatologice, fără durere, cu tratamente mai rapide, mai sănătoase şi uşor vindecabile.”

 

– Amit Moshe, director general GASOM DENTAL SOLUTION

Echipa de specialiști

Ne străduim să vă oferim cele mai competente sfaturi, astfel că ne-am înconjurat de oameni cu experiență în stomatologie.

 

 

 

 

 

 

 

Aparate revoluționare

Nu facem rabat la calitate. Vă oferim doar dispozitive care ajută cu adevărat la construirea viitorului în stomatologie.

 

Parteneri de încredere

Misiunea de a susține evoluția clinicilor din România la un nivel de 360⁰  presupune implicarea noastră integrală în procesul de (post)achiziție.

 

Dedicați oamenilor

E esențial să transmiți încredere într-un mediu plăcut. Am ales gama Light pentru că este eficientă, dar și prietenoasă cu pacienții tăi.

 

Despre Light Instruments Ltd

Lider pe piaţa sistemelor laser pentru stomatologie compania dezvoltă tehnologii revoluționare dedicate clinicilor stomatologice.

Light Instruments Ltd. este lider mondial în domeniul echipamentelor laser de vârf pentru stomatologie destinate tratamentelor ţesuturilor dure şi moi. În 2007, Light Instruments a lansat tehnologia revoluţionară şi inovatoare Laser-in-Handpiece™ în cadrul produsului său reprezentativ LiteTouch™, cel mai adaptabil laser stomatologic fără fibră optică Er:YAG din lume, destinat tratamentelor la nivelul ţesuturilor moi şi dure.

Ca lider pe piaţa sistemelor laser pentru stomatologie, firma Light Instruments Ltd. este renumită pentru dezvoltarea de tehnologii avansate, de cel mai înalt nivel şi de produse pentru stomatologie. Medicii din întreaga lume sunt permanent în căutarea celor mai noi tehnologii care să faciliteze şi să eficientizeze efectuarea procedurilor. Apariţia de microscoape şi lupe stomatologice mai sensibile a deschis calea către microchirurgie, o specialitate minim invazivă, aproape imposibil de realizat fără laser. În acest context, piaţa laserelor stomatologice cunoaşte o dezvoltare accelerată, profilându-se drept unul dintre cele mai atractive domenii ale industriei medicale, cu un potenţial uriaş de creştere în următorii zece ani.

Laserul stomatologic LiteTouch™ este un instrument chirurgical foarte precis şi selectiv. Pacienţii nu mai au de ce să se teamă de zgomot şi durere în timpul tratamentelor, iar medicii pot renunţa la instrumentele voluminoase, greu de manipulat şi mai puţin eficace. Soluţia rapidă, eficientă şi aproape complet nedureroasă dezvoltată de Light Instruments Ltd. se impune din ce în ce mai mult pe scena globală.

Light Instruments este o companie israeliană. Produsul său reprezentativ LiteTouch™ este comercializat în ţări din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite şi China, bucurându-se de recunoaştere la nivelul universităţilor din întreaga lume, precum şi printre cei mai renumiţi medici stomatologi. Compania are drept obiectiv să devină cel mai important furnizor de tehnologie în domeniul sistemelor laser pentru tratamente ale ţesuturilor dure şi moi bazate pe inovaţia sa Laser-in-Handpiece™.

Inspirată de viziunea privind excelenţa în domeniul tehnologiilor de vârf, Light Instruments Ltd., alături de susţinătorii săi internaţionali, este deschizător de drumuri pentru start-up-urile din Israel şi pentru firmele din domeniul laserelor stomatologice care doresc să cucerească pieţele internaţionale. Implicarea şi inovaţiile care caracterizează Light Instruments Ltd. şi întreaga industrie hi-tech din Israel explică atracţia investitorilor străini pentru firmele din acest sector.