fbpx

De ce laserul LiteTouch™ Er:YAG?

Este cea mai puțin invazivă lungime de undă laser, cu absorbție masivă de apă și hidroxiapatită. LiteTouch ™ sculptă cu precizie țesuturile cu energia luminii și este ideal pentru chirurgia dentară în țesuturile moi și tari orale.

Estetică dentară

Chirurgia laser a gingiei – corectarea zâmbetului gingival prin remodelare gingivală

Corectarea zâmbetului gingival prin remodelare gingivală poate fi efectuată în condiţii excelente cu laserul Er:YAG LiteTouch™. Laserul permite modelarea artistică a țesutului moale care înconjoară dinții într-un mod foarte precis, fără a afecta sănătatea și funcționalitatea gingiei.

Suprafețele mici de ablație garantate de diametrul tips-ului LiteTouch™ selectat (0,2-0,4 mm) permit modelarea şi conturarea marginii ţesutului gingival printr-o procedură minim invazivă. Tips-urile cu diametre mari (1,0-1,3 mm) permit îndepărtarea cu succes a acumulărilor de melanină. Laserul Er:YAG LiteTouch™ este instrumentul de referinţă în estetica ţesuturilor moi datorită sângerării reduse, lipsei cicatricelor, inflamaţiei şi disconfortului postoperatorii minime şi vindecării rapide.

Excelenţă în tratamente cu energie subablativă

În ultimul timp, tratamentele blânde cu energie subablativă (Gentle Treatment) cu laser Er:YAG au fost utilizate pe materialele ceramice pentru o fixare superioară a coroanelor sau pentru repararea coroanelor şi faţetelor ceramice fracturate. Ablaţia de precizie, garantată de diametrul mic al tips-ului, asigură condiţii excelente de îndepărtare a faţetelor şi coroanelor de porţelan, fără a se pierde din substanţa dintelui.

Înapoi sus