Touch the Future 2022

Cunoaste Speakerii Conferintei

Prof. Dr. Georgi Tomov
Specialist Parodontologia Sef al catedra de parodontologie 

Prof.Dr. Georgi Tomov  este Sef al Catedrei de Parodontologie si Afectiuni Orale precum si Director al Centrului Universitar de Stomatologie LASER din cadrul Universitatii de Medicina din Plovdiv, Bulgaria.
Avand dubla specializare, in endodontie si parodontologie, Prof. Tomov isi indreapta interesele stiintifice si practica catre patologia orala, parodontologie si catre aplicatiile LASER-ului in stomatologie.
Este autor a peste 50 articole publicate in jurnale de specialitate, cercetator principal in 6 proiecte stiintifice si lector in domeniul stomatologiei LASER in Europa si Asia.

Dr. Felicia Paduraru
Expert Laser si Implantologia Orala


Dr. Păduraru Felicia
este medic stomatolog implantolog și co-fondator al clinicilor DeosDental.

Cu o experiență de peste 11 ani în stomatologie, s-a dedicat neincetat în perfecționarea modului de lucru, pentru a oferi tratamente stomatologice la standarde internaționale.

Absolventă a Universității de Medicină Dentară Carol Davila, aceasta a urmat cursuri de perfecționare obținând Competența în Implantologie Orală, ca mai apoi să aprofundeze acest domeniu atat în Italia, în cadrul Universității Guglielmo Marconi – Roma, cât și în SUA, în cadrul Universității Loma Linda, Los Angeles.

Dr. Tony Careon
Expert Laser si estetica dentara


Dr. Tony Carreon
DDS este medic specialist reabilitare orală, absolvent al Universității Faipe și unul dintre cei mai renumiți specialiști laser din Brazilia, cu recunoaștere internațională ca expert în stomatolgia laser.

Profesor asociat în cadrul programului de mastership al Universității AT SL MANDIC și în programul de doctorat la Universitatea UNIARA.

Dr. Tony Carreon s-a specializat în managementul sănătății în cadrul Universității São Leopoldo Mandic și deține un Master în Administrarea Afacerilor și Marketing în stomatologie. De asemenea, datorită experienței vaste în domeniul laserelor dentare, dr. Tony Carreon a devenit speaker internațional pentru Laserele Dentare LiteTouch™ si lector pentru Institutul AIC Wall Street din New York.

Dr. Mihaela Stantiu
Expert Laser Specialist Chirurgia Dento-Alveolar


Dr Mihaela Stancu
Expert Laser, Specialist in Chirurgie Dento-Alveolara, Parodontologie si Implantologie

· A absolvit Facultatea de Medicina Dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” in 2001; · Dupa absolvire, dr. Garabagiu a continuat dezvoltarea profesionala devenind implantolog certificat in 2004; · Pe parcursul anilor, dr Garabagiu a devenit membru al mai multor societati de profil precum: Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), Societatea Europeana de Cosmetica Dentara (ESCD);· Este Director Educational al Clinicii ADZ-Colordent; · De-a lungul anilor, Dr. Garabagiu Mihaela a sustinut conferinte in stomatologie, estetica dentara, laser stomatologic si disabilitati; · Este Director General al Clinicii ADZ-Colordent si Presedinte al ONG “ Mîna de lucru Foundation’’. · Dr Garabagiu este Vicepresedinte si stomatolog voluntar al Asociatiei W.I.S.E Romanian Social Hub din aprilie 2016 pana in prezent; · A coordonat programul de preventie din scoli si gradinite

Prof. Dr. Tosun Tosun
Specialist chirurgia maxilo-facial
Fost decan al facultate Aydin Istanbul

Prof.Dr. Turgay Tosun Tosun– a absolvit Facultatea de Medicină Dentară a Universității din Istanbul în 1989. Prof. Tosun a obținut titlul de doctor în implantologie orală la Universitatea din Istanbul (1990-97). A obținut un masterat în lasere dentare de la Universitatea AALZ-Aachen  și un master în lasere dentare de la Universitatea din Genova.

A lucrat ca asistent de cercetare în cadrul Departamentului de Implantologie Orală, Facultatea de Stomatologie, Universitatea din Istanbul între 1990 și 2002. A fost profesor asistent invitat la Universitatea din Padova și Centrul de Osteointegrare Branemark din Treviso între 1993-94. Dr. Tosun a lucrat cu jumătate de normă ca chirurg consultant în Spitalele Internaționale Medicale Harvard și John Hopkins Medicine, din Istanbul între anii 2007-09. A fost profesor contractual în cadrul Departamentului de Științe Chirurgicale și Diagnostice (DI.S.C.), Facultatea de Medicină, Universitatea din Genova, Italia în perioada 2011-2014. A fost profesor contractual la Instituto Toscano, Universitatea din Pisa, Italia între 2015-16. Din 2017 este membru universitar al Departamentului de Chirurgie Orala Maxilo-Facială, Facultatea de Stomatologie, Universitatea Aydin din Istanbul. În 2019, prof. Tosun a fost decan al aceleiași facultăți în perioada 2019-2022.

Este membru al echipei internaționale de implantologie (ITI), instructor avansat al Academiei de laser și sănătate, expert certificat în implantologie orală al Deutsche Geselschaft für Orale Implantologie (DGOI) și prezintă în mod regulat lucrări în diferite congrese și publicații științifice naționale și internaționale.

 

Locatia evenimentul - Hotel CARO Bucuresti

Inscrie-te aici