Laserul Er:YAG - inovatii si progres in stomatologia moderna Curs Teoretic si Practic - LiteTouch | Laser Stomatologic | Laser Chirurgical | Stomatologie Laser

Laserul Er:YAG - inovatii si progres in stomatologia moderna Curs Teoretic si Practic

Stomatologia convențională a fost upgradată la standarde ultramoderne prin integrarea laserului stomatologic în practică de zi cu zi! 
Descoperiți stomatologia laser, explorați acest domeniu și 
dezvoltați-va abilitățile participând la cursul susținut de Prof. Dr. Ani Bozhidarova Belcheva

22 Septembrie 2023 ora 9.00
Sediul SSER, Str. Dr. Louis Pasteur nr. 1A, București
Taxa de participare – 800 lei 

*Cursul va fi sustinut in limba Engleza

Laserul Er:YAG – inovatii si progres in stomatologia moderna Curs Teoretic si Practic

Conține tot ce trebuie să știti despre cele mai inovatoare proceduri cu laser, în toate domeniile stomatologiei. Ajutata de cazuri clinice, fotografii și discuții, Prof. Dr. Ani Bozhidarova Belcheva vă prezinta progresele si inovatiile cele mai frecvente ale laserului Er:YAG în domenii precum: parodontologie, chirurgie parodontală, patologie orală, implantologie, proceduri cosmetice, endodonție, stomatologie restaurativă, pediatrie, ortodonție, chirurgie orală și maxilo-facială. Cursul acoperă, de asemenea, subiecte precum istoria laserelor din stomatologie, cercetarea cu laser, cel mai inovator echipament laser și modul de a încorpora laserul în cabinetul dvs., astfel încât să fiți complet pregătit pentru a utiliza laserul cu succes în tratamentele efectuate.

PROGRAM CURS

VINERI – 22.09.2023
09.00-09.15 Inregistrare
09.15-10:30 Concepte de baza si proprietatile luminii laser
10.30-10.45 Pauza de cafea
10.45-12.30 Utilizarea laserului LiteTouch™ Er:YAG in tratamentele dentare (preventie, carii, santuri si fosete, indepartarea coroanelor si fatetelor ect)
12.30-13.15 Pranz
13.15-13.45 Aplicatiile laserului Litetouch™ Er:YAG in tratamentele endodontice
13.45-14.45 Utilizarea laserului LiteTouch™ Er:YAG in terapia parodontala si peri-implatite
14.45-16.15 Utilizarea laserului LiteTouch™ Er:YAG pe tesuturi moi si chirurgia osului
16.15-17.30 Inmanarea certificatelor de participare
Hands on: Aplicatiile laserului Litetouch™ Er:YAG pe dinti extrasi, os si tesut moale pe modele animale.


Prof. Belcheva face investigații și are practică clinică în domeniul Stomatologiei Pediatrice. Interesele ei științifice sunt legate de tratamentul estetic al traumatismelor dentare, metode minim invazive, aplicații cu laser, programe preventive și sănătatea orală la copii.

Cunoaste speakerul!

Prof. Dr. Ani Bozhidarova Belcheva

Dr. Ani Bozhidarova BelchevaDr. Ani Bozhidarova Belcheva a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină, Plovdiv în 1997. Din 1998 lucrează la Departamentul de Stomatologie Pediatrică. A devenit specialist în stomatologie pediatrică în 2001. A susținut un doctorat cu titlul „Traumatisme dentare ale dinților permanenți la copii și adolescenți” în 2006. A devenit profesor cu normă întreagă în stomatologia pediatrică în 2010. Prof. Ani Belcheva a absolvit programul de master în laser la Universitatea degli Studi di Genoa, Italia în 2016. În 2019 a fost invitată ca profesor a.c. la Departamentul de Științe Chirurgicale și Diagnostic Integrat, Universitatea din Genova, Italia. Este lector în programul postuniversitar de Stomatologie Pediatrică la Universitatea Aristoteles, Grecia. Prof. Belcheva este lector acreditat al Asociației Stomatologice din Bulgaria și lector internațional în Laser și Stomatologie Pediatrică. În 2019 prof. Belcheva a fost ales ca prorector al MU-Plovdiv.

Prof. Belcheva este autor și coautor a peste 90 de publicații cu text integral în reviste stomatologice. Este o cercetătoare majoră în mai multe proiecte științifice și coautoră în manuale pentru studenții la medicina stomatologică. Este redactor de secțiune la Revista Medicală „Folia medica” și redactor-șef al revistei on-line a Societății Stomatologice Bulgare. Prof. Belcheva este peer-reviewer în reviste interne (IMAB) și străine (International Journal of Pediatric Dentistry, Quintessence Int, Lasers in Medical Science).

 

Vrei un laser dentar pentru cabinetul tăuGăsește aici oferta GASOM Dental Solution.

Vrei informații generale despre laserele Er:YAG? Vizitează www.laser-dentar.com

Contactați-ne la tel. 0720-535.516 pentru orice întrebări.

Înscrie-te chiar acum

      +  69  =  70

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii

    Locatia cursului sediul SSER